Matgrupper.nu

Furniturebox Furniturebox

Eleganta matgrupper i ek

Letar du matgrupper i ek? Det finns flera olika sätt att sitta och äta på, men matgrupper i ek är alltid rätt. Eleganta och hållbara kommer de att bli fokus i köket eller matplatsen. Eftersom de kommer i flera olika modeller och färger så kan man alltid välja en som passar in med inredningen i övrigt. Det gäller att skapa harmoni i hemmet och göra det inbjudande att sitta ner till en måltid.

Matgrupper i ek är vanligtvis ljusa eller mörka, allt efter hur träet har ytbehandlats. Men även inom dessa två huvudkategorier så finns det flera varianter. Många väljer ett avlångt bord med plats för fyra till sex personer. Man kan eventuellt sätta någon på gaveln, men många gånger kommer de med ett visst antal stolar. Sedan finns det runda bord, eller bord med rundade kanter. Dessa ger ofta ett lite mjukare intryck men är fortfarande lika snygga.

Andra väljer ek som laserats så det är nästan vitt, ett annat sätt att skapa härliga matgrupper i ek. Stolarna kommer ofta i samma färg och material, men de kan också kombineras med metall eller andra färgskalor. En del är stoppade både på sittdynan och ryggstödet, medan andra är enkla trästolar. Allt efter vad man föredrar och vad som man tycker passar in i hemmet.

Matgrupp i ek Matgrupp med bord och stolben i ek Matgrupp med bord och stolar i laminat och ek Matgrupp bestående av ett matbord i oljad ek och fyra stoppade stolar Matbord och stolar i en blandning av laminat och ek Matbord och stolar i ekfaner

Möbelvaruhuset Furniturebox
erbjuder eleganta matgrupper i ek billigt
och med fri frakt hela vägen hem

På Furniturebox.se
hittar du fina matgrupper i ek
till mycket attraktiva
priser

Matbord i ek tillsammans med fyra vita stolar i konstläder

Hos möbelbutiken Trendrum hittar du
matgrupper i ek som passar både till vardags
och till livets olika festtillfällen

Förlängningsbart bord i massiv oljad ek och stolar med stolsits i svart läder Stabilt matbord och stolar i ek Matbord och stolar i materialen laminat och ek
Se alla matgrupper som finns att köpa hos Trendrum
Trendrum
Besök Furniturebox
Se alla matgrupper som finns att köpa hos Furniturebox