Matgrupper.nu

Furniturebox Furniturebox

Svarta matgrupper

På jakt efter en snygg svart matgrupp? Det har alltid varit populärt med svart i heminredningen och idag finns det flera snygga, svarta matgrupper att välja mellan. De är mycket eleganta och tidlösa, passar in överallt och kan lätt anpassas till ett hem. Vare sig man sitter i köket och äter eller har en speciell matplats i hemmet så är det viktigt att göra måltiden till en trevlig upplevelse.

Med svarta matgrupper blir varje dag till en fest, speciellt när man kombinerar den med en snygg duk och eventuella dynor. Det går att göra det till en personlig plats där alla trivs. En del av de svarta matgrupperna som säljs idag är stora, man kan lätt få plats med minst sex personer runt bordet. Andra är lite mindre, mer tänkta för en vanlig familj. De flesta är rektangulära, men det finns också runda bord att välja mellan.

Även stolarna är en viktig del av matgruppen. Dessa kan vara enkla pinnstolar eller sköna stolar med stoppning. Allt efter vad familjen behöver och hur man använder sin matgrupp. Det viktiga är att de passar ihop med matbordet, kanske i samma färg. Ibland så kan man skapa en härlig stämning genom att blanda färger på matbord och stolar, kontrasterande men ändå kompletterande. Ett alternativ kan vara att hålla sig till en svart matgrupp men med små fina detaljer i metall.

Matgrupp bestående av ett svart bord tillsammans med svarta stolar med ljusgrå tygsits Svart matgrupp bestående av ett runt matbord och fyra stolar Förlängningsbart matbord i svart och vit MDF med detaljer i metall, tillsammans med fyra matchande stolar Svart matbord i en klassisk stil tillsammans med fyra matchande stolar Matbord och stolar i en mix av svart, vitt och trä Runt matbord i svart och vitt tillsammans med fyra stolar

Möbelvaruhuset Furniturebox
erbjuder eleganta svarta matgrupper billigt
och med fri frakt

På Furniturebox.se hittar du
snygga matgrupper för
hemmet till mycket
attraktiva priser

Matbord i svart och vitt tillsammans med fyra stolar i svart konstläder

Exempel nedan på
snygga matgrupper och matbordsset
från möbelkedjan Trendrum

Matgrupp med svarta stolar och kromade ben Matgrupp med bord i svart lack och fyra stolar med sits i tyg Bord i vitlackad massiv ek och fyra svarta pinnstolar Trendrum
Se alla matgrupper som finns att köpa hos Trendrum
Besök Furniturebox
Se alla matgrupper som finns att köpa hos Furniturebox